RailPictures.Net Forums

RailPictures.Net Forums (http://www.railpictures.net/forums/index.php)
-   Railroad Photography Forum (http://www.railpictures.net/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   what causes,,, (http://www.railpictures.net/forums/showthread.php?t=7437)

sd9 05-25-2008 06:24 PM

what causes,,,
 
I was taking a head-on shot and the front light was getting distorted in every pic, ditch lights seemed ok and the rest of the pic was focused, it wasn't till the engine had a slight angle from me that it cleared up,
What causes this? I'm using a rebel xti and had it happen while in auto focus, using manual mode and automatic,
Thanks
Bill

ddavies 05-25-2008 09:54 PM

Please post an example, it could be a number of things.

sd9 05-26-2008 01:58 AM

Quote:

Originally Posted by ddavies
Please post an example, it could be a number of things.

ok, now how do I do that? (without having a rejected photo (yet) to link to?)
I know how to add thumbnail of an accepted one,

EMTRailfan 05-26-2008 04:32 AM

Below the message body is a "Manage Attachments" option. You have to resize it pretty small. I usualy just Save for Web in this case.

sd9 05-26-2008 06:03 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EMTRailfan
Below the message body is a "Manage Attachments" option. You have to resize it pretty small. I usualy just Save for Web in this case.

Thanks for that info, I learned something new today! if it works you will see what I'm talking about in the pic, the ditch lights in this one are even a little distorted,

JimThias 05-26-2008 06:04 AM

Quote:

Originally Posted by sd9
Thanks for that info, I learned something new today! if it works you will see what I'm talking about in the pic, the ditch lights in this one are even a little distorted,

The headlights look pretty common (aka, normal) to me.


All times are GMT. The time now is 06:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.