Old 12-21-2007, 07:17 PM   #1
NorthBessemer
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 23
Default Bad user data?

I am trying to upload a photo to be screened and everytime I hit submit it sends me to a blank page that says "bad user data." I am already logged on, I havent tried to upload a photo in a few months. I tried using both IE and firefox, both did the same thing. Can anybody helped me?
__________________
http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=7992 Click Here to view my B&LE and URR photos at RailPictures.Net!
NorthBessemer is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 08:06 PM   #2
gbrozny
Senior Member
 
gbrozny's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Columbus, OH
Posts: 169
Send a message via ICQ to gbrozny
Default

Quote:
Originally Posted by NorthBessemer
I am trying to upload a photo to be screened and everytime I hit submit it sends me to a blank page that says "bad user data." I am already logged on, I havent tried to upload a photo in a few months. I tried using both IE and firefox, both did the same thing. Can anybody helped me?

I get that once in a while if I just click photos, add your photos, normally if you click members, add from that screen there, or then click photos it will work fine.
gbrozny is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 08:29 PM   #3
Mike B.
Banned
 
Mike B.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,343
Default

Log out and back in.
Mike B. is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 09:42 PM   #4
JimThias
Senior Member
 
JimThias's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9,838
Default

I think I've had that happen when I tried to upload a file that was more than the maximum size (dimensions AND file size) allowed.
JimThias is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 09:56 PM   #5
Ween
Senior Member
 
Ween's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4,861
Default

Clear your cookies...
__________________
Ween is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 09:58 PM   #6
JimThias
Senior Member
 
JimThias's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9,838
Default

Mmm, cookies...



Give me some of those and I'll gladly "clear" them.
JimThias is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 10:20 PM   #7
trainboysd40
Senior Member
 
trainboysd40's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Calgary, Alberta on the CP Laggan Subdivision
Posts: 2,048
Send a message via MSN to trainboysd40
Default

Can I help you clear them? They look pretty cached.
__________________
got a D5 IIi and now he doesnt afread fo 12800 iSO
Youtube (Model Railway, Vlogs, Tutorials, and prototype)
My Website
Obligatory link to shots on RP, HERE
trainboysd40 is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2007, 10:34 PM   #8
Werkur
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 59
Default

Happened to me four or five times, click refresh or back to main page and then go to upload page and try again.
Werkur is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.