Old 05-30-2017, 09:21 PM   #1
MassArt Images
Senior Member
 
MassArt Images's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Pittsburgh, PA area
Posts: 667
Default Comp too loose

So should I take more off the right or lose some off the station? Suggestions?

http://www.railpictures.net/viewreje...81&key=4494767
__________________
Carl


My RP pics are HERE

My website is HERE
MassArt Images is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2017, 11:46 PM   #2
miningcamper1
Senior Member
 
miningcamper1's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 831
Default

Oh, nice choice they leave you with. Cut off the train or cut off the station.

Looks like the station has to go, thus creating a standard RP cookie-cutter wedgie.
__________________
flickr photostream: http://www.flickr.com/photos/11947249@N03/

RP Photos: www.railpictures.net/miningcamper1/

Last edited by miningcamper1; 05-30-2017 at 11:58 PM. Reason: addition
miningcamper1 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2017, 02:16 AM   #3
Mberry
Senior Member
 
Mberry's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Lasalle, Qc
Posts: 580
Default

Quote:
Originally Posted by MassArt Images View Post
So should I take more off the right or lose some off the station? Suggestions?

http://www.railpictures.net/viewreje...81&key=4494767
Lose the station probably your only choice for rp - though do you have a frame where train is closer to you? That might work better.
Mberry is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2017, 11:53 AM   #4
RobJor
Senior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 380
Default

Seems a little could come off the right and a little more off the bottom. The station could be cropped to the edge of the main building on the left. However, cloudy rejection could be next???

At some point of changing the photo, is it worth it, when the image no longer is what we want but what ...........


Bob Jordan
RobJor is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2017, 05:43 PM   #5
Joe the Photog
Senior Member
 
Joe the Photog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Columbia, SC
Posts: 7,865
Default

If the train was a little closer to you, I would cut some off the right (leave the signal, but get rid of the poles) some off the top and maybe a little off the left. The weather is doing you no favors here.

Also, check the engine type. I believe it is wrong as listed.
__________________
Joe the Photog Dot Com
Joe the Photog is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2017, 05:45 PM   #6
Joe the Photog
Senior Member
 
Joe the Photog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Columbia, SC
Posts: 7,865
Default

On second look, you might get away with not cropping off the left, just taking some off the right and top. That at least uncenters the train
__________________
Joe the Photog Dot Com
Joe the Photog is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2017, 06:05 PM   #7
Joseph Cermak
Senior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Cleveland, Rochester, Erie
Posts: 198
Default

Quote:
Originally Posted by Joe the Photog View Post

Also, check the engine type. I believe it is wrong as listed.
Correct, NS 3657 should be listed as "GE ET44AC" and will need to be manually entered. RP hasn't been bothered enough to add Tier 4 locos to their drop down menu.
Joseph Cermak is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2017, 10:17 PM   #8
MassArt Images
Senior Member
 
MassArt Images's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Pittsburgh, PA area
Posts: 667
Default

A re-crop plus a sharpness adjustment made it acceptable. I wasn't too concerned about the engine type, but since it made it in, the correction has been submitted. Thanks Joe!


Image © Carl Massart
PhotoID: 618499
Photograph © Carl Massart
__________________
Carl


My RP pics are HERE

My website is HERE
MassArt Images is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2017, 01:39 AM   #9
troy12n
Senior Member
 
troy12n's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Tampa, FL
Posts: 5,224
Default

Surprised that didn't get a cloudy/common rejection...
__________________
My RP.net photos
troy12n is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2017, 08:30 AM   #10
Daniel SIMON
Senior Member
 
Daniel SIMON's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 283
Default

Quote:
Originally Posted by troy12n View Post
Surprised that didn't get a cloudy/common rejection...
What I said in my most recent post .
Daniel SIMON is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2017, 12:45 PM   #11
Mberry
Senior Member
 
Mberry's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Lasalle, Qc
Posts: 580
Default

Quote:
Originally Posted by Joseph Cermak View Post
Correct, NS 3657 should be listed as "GE ET44AC" and will need to be manually entered. RP hasn't been bothered enough to add Tier 4 locos to their drop down menu.
They finally did some time recently.
Mberry is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2017, 12:53 PM   #12
Joseph Cermak
Senior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Cleveland, Rochester, Erie
Posts: 198
Default

Quote:
Originally Posted by Mberry View Post
They finally did some time recently.
Huh... I haven't been submitting the past few weeks so I didn't notice. Glad it's finally on there.
Joseph Cermak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.