Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-04-2017, 03:39 PM   #1
abr
Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 80
Default Rejected as Overexposed, But I See No Clipping

I had two images rejected as overexposed. Looking at the histograms for each image in Lightroom, I don't see any signs of clipping. They were uploaded and reviewed at roughly the same time, so I would imagine the same screener rejected both.

ACS-65 #633: http://www.railpictures.net/viewreje...79&key=2143678
ALP-45DP #4527: http://www.railpictures.net/viewreje...84&key=1530680

The histograms for each are attached (633 should be the first file and 4627 the second). Do one or both images warrant an appeal? If adjustments are required, should I simply decrease the exposure or are there particular tones or aspects like contrast that I need to fine tune?

If there are any other issues I should be aware of, please let me know about them as well. Thanks in advance!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Histogram_633.PNG
Views:	256
Size:	10.1 KB
ID:	9440   Click image for larger version

Name:	histogram_4527.PNG
Views:	265
Size:	10.0 KB
ID:	9441  
abr is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.