Old 11-16-2003, 01:28 AM   #1
placombe
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 7
Default Contact us !

The "contact us" button does not work. After I used the "contact us" features and depress the "send" button, a window pops-up saying that method is not allowed.???

How can I contact you guys without the "contact us" features ?

Pierre
placombe is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2003, 01:33 AM   #2
Curtis Wininger
Senior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Blacksburg, VA/Gate City, VA
Posts: 120
Send a message via ICQ to Curtis Wininger Send a message via AIM to Curtis Wininger Send a message via MSN to Curtis Wininger
Default

I guess you can't. You'll just have to wait until Chris K gets his computer set up so he can look into the problem. Until then, we can't be contacted.
__________________
------------
Curtis Wininger
RailPictures.net Photo Screener
Curtis Wininger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.