Old 03-18-2014, 10:48 PM   #1
warbonnets
Member
 
warbonnets's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 40
Default Bad Color Strikes Again

This was my third attempt to correct the color so apparently I don't know what I'm doing.

http://www.railpictures.net/viewreje...68&key=7654252
warbonnets is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2014, 11:28 PM   #2
JimThias
Senior Member
 
JimThias's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9,795
Default

Quote:
Originally Posted by warbonnets View Post
This was my third attempt to correct the color so apparently I don't know what I'm doing.
Either that or your monitor may need some adjusting. Not sure what exactly it needs, but it does look a little off. Maybe some boost of saturation would help.
JimThias is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2014, 01:45 AM   #3
Rich K
Senior Member
 
Rich K's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 258
Default

For starters the color balance is all wrong. Here is a quick color fix only done using Adobe Camera Raw
Attached Images
File Type: jpg 2135_1395094020_1.jpg (872.7 KB, 220 views)
__________________
Rich K

Webmaster of The Railfan Gallery

Click Here to view my photos at RailPictures.net
Rich K is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2014, 01:38 AM   #4
warbonnets
Member
 
warbonnets's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 40
Default

Thanks for the help, made some adjustments to the monitor and the photo and got it in.
warbonnets is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.