Old 05-07-2006, 03:40 AM   #1
Chris Wilson
Senior Member
 
Chris Wilson's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Marathon, ON
Posts: 126
Send a message via MSN to Chris Wilson
Default Underexposed ~ Help Please!

I can't figure this one out folks.

http://www.railpictures.net/viewreject.php?id=244431

Thanks
__________________
CJW
Chris Wilson is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 04:29 AM   #2
Cyclonetrain
Senior Member
 
Cyclonetrain's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Downers Grove, IL
Posts: 359
Send a message via AIM to Cyclonetrain Send a message via Yahoo to Cyclonetrain
Default

Try something like this. Photo quality is low, so try resizing it to 800x600 to hide some of that.



What I did:
Increased Contrast
Decreasedexposure to 0.95
Decreased Gamma to 0.95
Increased saturation
used "Smart Sharpen" to rid some of the slight blur

Last edited by Cyclonetrain; 05-07-2006 at 05:11 AM.
Cyclonetrain is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2006, 04:39 AM   #3
Chris Wilson
Senior Member
 
Chris Wilson's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Marathon, ON
Posts: 126
Send a message via MSN to Chris Wilson
Default

Thanks, I am going to play with mine and make it similar. But tomorrow... to tired now!

I was on the right track atleast, I also took the pic on an old track (wye) no longer there...hehehe
__________________
CJW
Chris Wilson is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.