Old 04-17-2004, 09:29 PM   #1
csx700
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Cumberland, MD
Posts: 3
Default uploading help needed

When uploading photos I keep getting the message (Reason for Rejection: Invalid filename (use standard ASCII characters only, please!). How can I fix this I am naming my files the same way I have with previous uploads to rail pics that worked. Thanks
csx700 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2004, 10:16 PM   #2
E.M. Bell
Senior Member
 
E.M. Bell's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Salvisa, Kentucky
Posts: 471
Send a message via MSN to E.M. Bell Send a message via Yahoo to E.M. Bell
Default

the database is kinda quirky about file names for what ever reason... just as a rule of thumb, dont put anything in the file name except letters and numbers.... if thats what you already did, give us a verbatum example of the file name the keeps getting kicked and we will investigate...
__________________
E.M. Bell, KD4JSL
Salvisa, KY


http://www.jreb.org
NS Fourms http://jreb.org/ns
E.M. Bell is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2004, 10:42 PM   #3
csx700
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Cumberland, MD
Posts: 3
Default

The first file name was steam the second one was Q296 .
csx700 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2004, 04:02 AM   #4
csx700
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Cumberland, MD
Posts: 3
Default

I got it to work. I made the image smaller and it worked. Thanks for the help
csx700 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.