Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-28-2008, 07:44 PM   #1
asis80
Senior Member
 
asis80's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: PA
Posts: 1,458
Send a message via AIM to asis80
Default What's going on?!

I was looking through my photos on here (only 48 so far, no time to railfan ) and some, especially if it's sunny out has this dark area on the corner of the image, it can be anywhere, not just left bottom, right top, etc. It's not dust, I clean the sensor at least every 3 trips I take. What could this be?

Top Left corner
Image © Ben Sutton
PhotoID: 249506
Photograph © Ben Sutton


Both Corners
Image © Ben Sutton
PhotoID: 245254
Photograph © Ben Sutton


Right Corner
Image © Ben Sutton
PhotoID: 245251
Photograph © Ben Sutton



I'm using a crap $150 Quantaray 55-200mm lens on my XTi. I think that's more than likely the problem here. I'm going to have to go out and use my kit lens, which is ok and then the nifty fifty, see if it does it with any of those. After my new PC purchase closer to Xmas, new glass IS in order.

Ben
__________________
Trains.
asis80 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.