Old 10-12-2003, 03:49 PM   #1
tomh
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 32
Default How to upload image with no locomotive in view?

I'm trying to upload an image of a disused RR station on an abandoned line. There are no locomotives in the photo. I keep getting hung up on the lack of a locomotive with the request that I fill in the information and try again.

Is there a correct way to upload an image of rail road structures and equipment that do not feature a locomotive?
tomh is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2003, 04:28 PM   #2
petertenthije
Senior Member
 
petertenthije's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: the Netherlands
Posts: 76
Default

Select the option "Other (enter below)". Instead of entering the train type as you normally would you enter "Station" or "Unknown" or something like that.
petertenthije is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:12 AM   #3
tomh
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 32
Default

It worked Peter, thank you!
tomh is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:16 AM   #4
tomh
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 32
Default

It worked, Peter. Thank you!
tomh is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:21 AM   #5
tomh
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 32
Default

http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=35188
(Lets try it this way.)
It worked Peter, Thank you!
tomh is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:25 AM   #6
iCe
Senior Member
 
iCe's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 475
Send a message via MSN to iCe
Default



That up there will give you ....
__________________
iCe - <A HREF="http://www.railpictures.net/showphotos.php?offset=0&where=search|-2|-2|-2||-2||15|1||||||||-2|-2||-2|-2|||15|-2|1239||||&newsort=2" target="_blank">My RailPictures.Net Photos

http://members.rogers.com/will2004/Banner.jpg</A>
iCe is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:25 AM   #7
iCe
Senior Member
 
iCe's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 475
Send a message via MSN to iCe
Default

...this:

__________________
iCe - <A HREF="http://www.railpictures.net/showphotos.php?offset=0&where=search|-2|-2|-2||-2||15|1||||||||-2|-2||-2|-2|||15|-2|1239||||&newsort=2" target="_blank">My RailPictures.Net Photos

http://members.rogers.com/will2004/Banner.jpg</A>
iCe is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:26 AM   #8
iCe
Senior Member
 
iCe's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 475
Send a message via MSN to iCe
Default

I just noticed! It's Gare Palais in Quebec City...I've been there before
__________________
iCe - <A HREF="http://www.railpictures.net/showphotos.php?offset=0&where=search|-2|-2|-2||-2||15|1||||||||-2|-2||-2|-2|||15|-2|1239||||&newsort=2" target="_blank">My RailPictures.Net Photos

http://members.rogers.com/will2004/Banner.jpg</A>
iCe is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:18 PM   #9
petertenthije
Senior Member
 
petertenthije's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: the Netherlands
Posts: 76
Default

Your welcome!

Impressive station! Are there many stations like that or are most stations small concrete boxes? In the Netherlands we got quite a few impressive stations but the smaller places tend to have a standardized concrete box with a few chairs. Often not even a sales/service desk! Merely a ticket machine.

Check my Amsterdam CS pic!


Click Here to view my pic full size!
petertenthije is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 02:34 PM   #10
iCe
Senior Member
 
iCe's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 475
Send a message via MSN to iCe
Default

The big cities have some cool stations here.

Except for Ottawa....one big glass and steel box:
http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=29618

Our other station here, Fallowfield VIA Station, is small but a lot better-looking:
http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=30976
__________________
iCe - <A HREF="http://www.railpictures.net/showphotos.php?offset=0&where=search|-2|-2|-2||-2||15|1||||||||-2|-2||-2|-2|||15|-2|1239||||&newsort=2" target="_blank">My RailPictures.Net Photos

http://members.rogers.com/will2004/Banner.jpg</A>
iCe is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 10:29 PM   #11
tomh
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 32
Default

Thank you Ice, I knew there must be a way to display the opened file. Last year I did the transcontinental run on VIA's premier train, #1 The Canadian, from Toronto to Vancouver. Wonderful trip, many photo opportunities, and an abundance of luxurious railroad hotels. Unfortunantely, many wonderful stations have been replaced by glass boxes in Canada-Edmunton is one such example. Whereas I am told the train used to loop through downtown to the original station, they now have to make a time-consuming reverse move into the glass box built way out of town. That's progress, I guess.
tomh is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2003, 10:45 PM   #12
iCe
Senior Member
 
iCe's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 475
Send a message via MSN to iCe
Default

Hey Tom,

no problem

But I was wondering. How many tracks does Edmonton station have? Isn't the Canadian the only train that goes through there? So, it's like 1 train every 2 days, or something like that. Which means they probably only need 1 track, making it a rather small station. I thought all of VIA's new small stations look like Fallowfield, Dorval, Moncton, etc. You know, the typical red roof mondern-traditional style.

If you have any picutres of Edmonton station, that would help too.
__________________
iCe - <A HREF="http://www.railpictures.net/showphotos.php?offset=0&where=search|-2|-2|-2||-2||15|1||||||||-2|-2||-2|-2|||15|-2|1239||||&newsort=2" target="_blank">My RailPictures.Net Photos

http://members.rogers.com/will2004/Banner.jpg</A>
iCe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.