Old 01-08-2013, 06:40 PM   #1
Koval Vitaly
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 21
Default Problem with date of photo

In Photo Management, it is impossible to choose the year 2013 in changing the date of my two photos. There are only 2012 and unknown that I can set.
http://www.railpictures.net/viewphot...=420094&nseq=3
http://www.railpictures.net/viewphot...=420102&nseq=2
Koval Vitaly is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 07:37 PM   #2
wds
Senior Member
 
wds's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Canada
Posts: 793
Default

Give it a week or two, they'll probably get around to adding 2013.
__________________
Click Here to view my photos at RailPictures.Net!
wds is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 07:38 PM   #3
JRMDC
Senior Member
 
JRMDC's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11,202
Default

There is already a thread regarding this problem here, add to it please:

http://forums.railpictures.net/showthread.php?t=16040

Surprising that it is the 8th and this is still not fixed.
__________________
My RP pix are here.
My Flickr pix are here.

My commentaries on rail pictures are in my blog.

RP Photo Albums:
Cabooses
Engine Details
Farm and Train
Plumes!
Railroad Details
Signal Details
Switchstand Shots
JRMDC is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2013, 07:44 PM   #4
wds
Senior Member
 
wds's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Canada
Posts: 793
Default

Quote:
Originally Posted by JRMDC View Post
There is already a thread regarding this problem here, add to it please:

http://forums.railpictures.net/showthread.php?t=16040

Surprising that it is the 8th and this is still not fixed.
Yeah read that first before checking! I went and checked my latest shot in Photo Management and when I exited the page the 2013 was gone! Yes I am a moron!
__________________
Click Here to view my photos at RailPictures.Net!
wds is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 11:52 AM   #5
Irina
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Ekaterinburg, Russia
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by JRMDC View Post
There is already a thread regarding this problem here, add to it please:

http://forums.railpictures.net/showthread.php?t=16040

Surprising that it is the 8th and this is still not fixed.
Yes! I'm surprised that this problem is still not fixed! And they do not respond to the authors' letters and do not decide on the merits. This is unsatisfactorily
Irina is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 12:22 PM   #6
JimThias
Senior Member
 
JimThias's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9,835
Default

Quote:
Originally Posted by Irina View Post
Yes! I'm surprised that this problem is still not fixed! And they do not respond to the authors' letters and do not decide on the merits. This is unsatisfactorily
There are more important things in life to be pissed about than "2013" missing from a photo on RP.
JimThias is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 12:25 PM   #7
Joe the Photog
Senior Member
 
Joe the Photog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Columbia, SC
Posts: 7,905
Default

They may have believed the Mayans when they put this web site together and saw no need for anything beyond 2012.
__________________
Joe the Photog Dot Com
Joe the Photog is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 01:11 PM   #8
Mr. Pick
Senior Member
 
Mr. Pick's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Middle Tennessee
Posts: 662
Default

Quote:
Originally Posted by Joe the Photog View Post
They may have believed the Mayans when they put this web site together and saw no need for anything beyond 2012.
That's funny....but possible!
Mr. Pick is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013, 03:59 PM   #9
JimThias
Senior Member
 
JimThias's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9,835
Default

Quote:
Originally Posted by Joe the Photog View Post
They may have believed the Mayans when they put this web site together and saw no need for anything beyond 2012.
JimThias is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.