Old 02-27-2014, 09:09 AM   #1
warbonnets
Member
 
warbonnets's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 40
Default Bad Color

Can't seem to get the color right on this one so what do I need to do? Also do I need to adjust the contrast?

Thanks.

http://www.railpictures.net/viewreje...17&key=9391920
warbonnets is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2014, 01:13 PM   #2
Hatchetman
Part-Time Railfan
 
Hatchetman's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,381
Default

looks kind of washed out, but I don't think saturation is your problem. play with the levels. brighten it a bit and increase contrast.
__________________
Now with Flickr!
Hatchetman is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2014, 09:24 PM   #3
JimThias
Senior Member
 
JimThias's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9,800
Default

Needs slightly more contrast and saturation. The orange units look really bland.
JimThias is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2014, 06:17 PM   #4
warbonnets
Member
 
warbonnets's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 40
Default

Thanks guys, that worked.
warbonnets is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.